Хмельницьким випускникам вручили медалі

962

148 золотих і 41 срібна. Хмельницьким випускникам вручили медалі. Урочистий захід відбувся на території стадіону «Поділля» з дотриманням усіх карантинних вимог. У департаменті освіти відзначають, цього року кількість саме золотихмедалістів зросла. Також додаткові подарунки підготували випускникам, які найкраще склали ЗНО.

Нині для 189 випускників – особливе свято. За успішне навчання протягом багатьох років вони отримали найвищі нагороди. Цього року у Хмельницькому випускникиотримали 148 золотих медалей та 41 срібну. Серед найстаранніших ученьгімназії №1 Юрій Ярош. Каже, нині щасливий від отриманого результати та водночас вже відчуває ностальгію за шкільним життям. Але попереду ще довге студентство.

Окрім золотої медалі, цього року Юрій здобув одразу два найвищих показники із ЗНО- по 200 балів з математики та фізики. Каже, не здивований, бо багато навчався.

Вперше у Хмельницькому випускники, які здобули найвищий баз із ЗНО, окрім медалейотримали грошові сертифікати. За кожні двісті балів – 10 тисяч гривень. Таку традицію залишать і на наступні роки.

Загалом цього року у містіблизько 1600 учнів, які завершили навчання. Попереду залишилися випускні. Забороняти їх не планують, єдине – просять дотримуватися карантинних вимог.

 

" " " "