Хто сяде у крісло ДП «Пасічна»

1383

Дослідне господарство  «Пасічна» знову в центрі уваги. Днями до установи завітали «згори», щоб призначити нового очільника. Звісно, не обійшлося без конфлікту.

 

Минуло три роки з того часу, як науково-виробничий центр «Соя» взялися допомагати державному підприємству «Пасічна». Співпраця полягала у науковій підтримці, проте представники «Сої» чомусь взялися призначати керівництво «Пасічної». Теперішній директор останнього переконаний, роблять це не просто так. У такий спосіб намагаються покарати насамперед його, за невиконання наказів.

До слова, така проблема для підприємства не нова – попереднього очільника  теж «попросили» не просто так. У «Пасічній» кажуть, руку до цієї історії теж приклали у НВЦ «Соя». Неодноразово організовували перевірки, а далі – за прописаним сценарієм.

Працівники теперішнім очільником задоволені, мовляв, він людина «з народу». До новоспеченого керівника ж ставляться скептично. Всі як один запевняють, чужих до крісла не допустять. Чим закінчуються такі кадрові зміни, знають: землю привласнять, а село залишать ні з чим.

 Постать Григорія  Гудими, який начебто має очолити «Пасічну», викликає чимало питань. Подейкують, у приватній власності пана Григорія записано 9 підприємств. Позиція влади збігається з позицією людей – змінювати керівника можна, враховуючи думку працівників. Кажуть, неодноразово приїздили на місце, з новим директором знайомі, проте документи про його призначення не бачили.

 

" " " "