З концертною програмою народний аматорський хор «Надвечіря» відвідав Хмельницький геріатричний пансіонат.

1858

Пісня, що  повертає до життя!  З концертною програмою народний аматорський хор «Надвечіря» відвідав Хмельницький геріатричний пансіонат.  Така співпраця триває  уже досить давно. Декілька разів на рік хоровий колектив відвідує тих, хто в силу життєвих обставин зустрічає свою старість у самотності .

До геріатричного пансіонату  народний аматорський хор «Надвечіря» завітав не вперше. Декілька років поспіль  колектив приїжджає сюди з концертною програмою,  аби хоч трохи розрадити тих, хто залишився сам на сам зі своїми проблемами.

Досить часто навідуються сюди  волонтерський народний аматорський     колектив «Віта» та хоровий колектив «Ретро». Така співпраця  надзвичайно важлива для підопічних пансіонату, говорить  культорганізатор закладу Тамара Попик.   Адже  такі заходи дають  змогу забути про труднощі. А пісня надихає та додає наснаги жити

І хоча  у геріатричному пансіонаті  створені комфортні, майже домашні умови,  діють свої аматорські колективи та гуртки,  проте так бракує спілкування.  Кожен з цих людей з нетерпінням чекає  на гостей.  Адже у такі хвилини вони по справжньому радіють життю і відчувають себе потрібними суспільству

Час промайнув швидко. Разом із  колективом «Надвечір’я»,  підопічні пансіонату співали пісні, жартували  та навіть  пішли  в танець.

 

 

" " " "