Хтось з вудкою, а хтось із забороненим знаряддям лову. Хмельницький рибоохоронний патруль виявив порушення у сфері рибної ловлі

631

Хтось із вудкою, а хтось із забороненими снастями. Під час рейду водоймами області хмельницький рибоохоронний патруль  разом із нашими журналістами відвідав найулюбленіші місця браконьєрів краю.

Річка Случ, село Самчики. Ця місцина знана не тільки  як туристична  принада, ай місце для браконьєрів. Хоча порушників виявлено не було, проте сліди їхнього промислу видно чи не під кожною оселею.

А це вже риболовля на іншу заборонену снасть – так званий екран. Тут порушника спіймали на гарячому. Проте чоловік каже, ловив на вудки, вони чомусь знаходилися в чохлах і за кілька десятків метрів від власника.

Наловити швидко і піти до дому. Такий намір був у жителя Меджибожа. Чоловіка із фаткою інспектори помітили ще з дороги. Переконує, вийшов у незаконний спосіб порибалити перший раз у житті. І не вийшло.

За декілька метрів від чоловіка були і інші рибалки. Але вони – не порушники. Кажуть, це кращий відпочинок аніж такий,  яким займався сусід.

Інспектори запевняють, такі рейди на водоймах краю проводитимуть регулярно аби і попередити, і завадити незаконним діям.

" " " "