У Хмельницькому відбулась сутичка між ЛГБТ спільнотою та її противниками

Для уникнення жорстких конфліктів довелося викликати поліцію

2196

Напередодні в обласному центрі відбулася зустріч хмельницької ЛГБТ-спільноти, інформація про яку була опублікована Telegram-каналом “Хмельницький LIVE”.

Дізнавшись про місце проведення “сходки”, туди вирушили противники руху ЛГБТ, що призвело до конфлікту. Усе закінчилося тим, що представники сексуальних меншин прийняли рішення перенести свою зустріч в інше місце. При цьому пізніше стало відомо, що інформацію про нову локацію зустрічі організатори надавали після “перевірки”, проте, як саме проходив процес цієї “перевірки” залишається лише гадати.

Як би там не було, усі вжиті організаторами “сходки” заходи безпеки не спрацювали, тож активні люди з іншими поглядами, які заведено вважати більш традиційними, дізналися про нове місце зустрічі і вирушили туди.

Читайте також: COVID-19: статистика інфікованих за останню добу

Слід зауважити, що абсолютною більшістю учасників зустрічі секс-меншин виявились  неповнолітні дівчата. Компанію їм склав один 18-річний парубок. Він мав при собі газовий балончик, який у нього відібрали. В ході конфлікту між ЛГБТ та їхніми противниками, у бік меншин хтось кинув петарду, через що ті перелякалися і викликали поліцію. Прибувши на місце події, правоохоронці здійснили поверхневі обшуки, однак більше петард вони не знайшли.

" " " "