Індивідуальне навчання без паперового свідоцтва: в автошколах змінились правила підготовки водіїв.

1287

 Індивідуальне навчання без паперового свідоцтва: в автошколах змінились правила підготовки водіїв. Відтепер навчатися можна поза групою, тобто самостійно, і не боятися забути свідоцтво вдома у день іспиту. Документ із паперової форми перевели у електронну. В автошколах кажуть, це плюс. А, от індивідуальне навчання не сприймають. Кажуть, воно не вигідне ні для навчальних закладів, ні для охочих повчитися у зручний для себе час.

 Навчатися на права відтепер можна не лише в групі, а й індивідуально. В Україні змінились правила підготовки водіїв. В сервісному центрі наголошують, це не означає, що готуватися до державного іспиту можна просто у себе вдома – автошколи ніхто не відміняв.

 В автошколах кажуть, ця зміна для них – не зміна. Адже, й раніше навчати когось окремо їм було не заборонено. Питання в економічній доцільності індивідуальних занять.

 Додайте до цього оренду приміщення та комунальні. Павло Талімончик каже, не думає, що хтось із колег на таке піде. Усе просто – це зовсім не вигідно. Причому як для навчального закладу, так і для майбутнього водія. Адже права влетять йому в чималу копійку. Скільки вартуватиме індивідуальне заняття у автошколі, кажуть, іще не підраховували. Та й бажаючих вчитись за власним графіком поки не було. А, от, до груп активно записуються. Тому, власне, цю зміну у автошколі називають несуттєвою. Вагомим вважають геть інше нововведення – відміну паперових свідоцтв.

 Переведення свідоцтва із паперової у електронну форму у автошколі вітають. Кажуть, таке ноу-хау і справді спрощує їм життя. Ніяких поїздок за бланками, ніякого списання пошкоджених документів – все легко і просто – в режимі он-лайн.

 До слова, відміна паперової декларації на руку і самим учням, кажуть у автошколі. Адже, раніше, якщо раптом забули папірець – недопуск до державного іспиту. Тепер головне не забути хіба що про іспит та паспорт. 

" " " "