Із пустого в порожнє. Конфлікт між хмельницькими зоозахисниками й директором притулку знову у розпалі.

1316

Із пустого в порожнє. Конфлікт між хмельницькими зоозахисниками й директором притулку для тварин знову у розпалі. Почалися негаразди ще більш як місяць тому. Сьомого квітня представники громадських організацій навіть виходили на акцію протесту під стіни міської ради – аби керівника притулку звільнили.  Тоді навіть дійшло до рукоприкладства, щоправда хто й кому надавав стусанів – нині туманне питання. Історія ледь не повторилася й на прес-конференції.

Працюють заради друзів чотирилапих, а самі – запеклі вороги. Громадські зоозахисники незадоволені роботою керівника Центру поводження з тваринами Олександра Бойченка. Звинувачують його чи не у всіх смертних гріхах.

За словами захисників тварин, директор притулку жорстокий і до підлеглих, і до підопічних. Показують власноруч зроблені фото з приміщення, де утримують собак.

Вимагають аби керівника притулку змінили. Самі ж, нібито кандидата не мають.

Безпосередній начальник керівника притулку звільняти не збирається – над значних проблем у роботі не бачить. Так само як і доцільності проведення конкурсу.

А поки люди чубляться через чотирилапих безхатьків. Останні – чекають, доки тимчасові приміщення перебудують у сучасні вольєри для утримування собак. А на вулиці організують майданчик для вигулу. Та у комунальників все і досі на стадії планування.

А все дуже просто – зоозахисники змішали до купи два підприємства: нинішній Центр поводження з тваринами та досі неіснуючий  «Надію». Тому й чекають від керівника нинішнього роботи майбутнього.

Тож, зрозуміло, що конфлікт не вичерпаний і вже незабаром зможе розгорітися із новою силою. Головне аби люди пам’ятали про тих, через кого вони сваряться й щоб у дискусії народжувалася істина, здатна допомогти чотирилапим безхатькам.

 

 

" " " "