Коли всі відпочивають – вони працюють… Професійне свято фотографів

1617

Коли всі відпочивають – вони працюють… Нині фотографи відзначають професійне свято. Об’єктив, штатив, фотоапарат – неодмінні атрибути професії. Втім, теперішній час диктує сучасні умови: можна робити гарні світлини на звичайнісінький смартфон. Щодо кількості фотографів нині чимало жартів, мовляв, кожен хто має відповідну техніку може вважати себе фотографом. Та насправді для цього творчого заняття потрібен талант

Педагог із музики  за освітою, Олександр Галянт, вже сім років займається іншою творчістю – фотографією. Для нього це не просто хобі, а спосіб життя. До того ж улюблене заняття. Чи ж можна займатися заняттям не улюбленим крім буднів ще й на вихідних? А саме так і трапляється: найчастіше фотосесії замовляють молодята на власні весілля.

Фотосесія – задоволе5ння не з дешевих, та й техніка операторська – дорога. Більш менш пристойний об’єктив, навіть не фотоапарат обійдеться у більш як тисячу доларів

Сучасна техніка звісно спрощує роботу, однак талант так само необхідний: потрібно бачити кадр і вміти спіймати емоції. Сергій Криштопа каже, через чисті емоції найбільше фотографує дітей. Вони не позують, тому й світлини виходять як саме життя.

Крім фотографій Сергій також знімає відео – працює на телебаченні. Саме відеозйомки підштовхнули чоловіка до фотографування.

 

" " " "