Комунальне майно піде з аукціону… «ProZorro.Продажі» запускають у Хмельницькому

1663

Комунальне майно піде з аукціону… «ProZorro.Продажі» запускають у Хмельницькому. Тут міський голова нині підписав декларацію про приєднання до цього торговельного майданчику. Одразу після презентації платформи для аукціонів керівників та головних бухгалтерів муніципальних підприємств і установ навчили як користуватися ресурсом.

Так Хмельницький доєднується до Києва, Маріуполя і Львова, де вже працює «ProZorro.Продажі». Нині цей майданчик використовують у пілотному режимі, та рано чи пізно він стане обов’язковим, як це було із «ProZorro.Закупівлі».

Доступ до участі в аукціонах отримають охочі покупці по всій країні. Так за підрахунками експертів ціни на продане через «ProZorro»  комунальне майно зростуть на 15-20%. Перші хмельницькі лоти підуть із-під онлайн-молотка вже на початку жовтня.

За допомогою пілотної версії «ProZorro.Продажі» вже здійснили операцій на 2,7 мільярда гривень. Ще на більш як два – виставили майна поблизу Києва.

Користуватися платформою кажуть, не важко. Тож за кілька годин керівникам та головним бухгалтерам усіх тридцяти чотирьох комунальних підприємств Хмельницького провели спеціальне навчання. Бо ж різне майно по-різному продається.

 

" " " "