Кращих ДСНС-івців області відзначили грамотами та цінними подарунками .

1346

17 вересня  своє професійне свято відзначають ті, хто щоденно ризикуючи власним життям ,  рятують його іншим.  Відтак за сумлінну працю  напередодні  Дня рятівника ,  кращих  ДСНС- івців  області  відзначили грамотами та цінними подарунками .

З дитинства Володимир Явдощук мріяв стати військовим.  Проте доля внесла свої корективи і хлопець  обрав не менш мужню, іноді й більш ризиковану професію. У тому, що врятував не одне життя, нічого героїчного не бачить.  Каже,  просто виконує свою роботу.   Єдине, з чим важко змиритись, це летальні випадки на дорогах.

Привітали Володимира Явдощука та інших рятувальників краю з нагоди їх професійного посадовці Волочиського району.  Традиційно до привітань долучився і народний депутат України Сергій Лабазюк. Вже другий рік поспіль від його фонду рятувальники отримали обладнання для газодимозахисної  служби

Протягом цього року підрозділи служби порятунку області та втому числі загонів  Хмельницького  району, здійснили більше семи з половиною тисяч виїздів за тривожним сигналом. Та врятовали близько восьми сотень людей. Щоразу рятувальники ризикують власним здоровям, іноді життя  йде на секунди, говорить  начальник Волочиського районного сектору ДСНС – івців Олександр Штанькевич.  А сучасні апарати для захисту зору та дихання дають змогу довше знаходитись у вогні. Крім того,  у комплекті є ще одна додаткова маска призначена для потерпілого

Відсвяткували своє професійне свято і рятувальники  Хмельницького району.  Традиційно кращих професіоналів своєї справи нагородили грамотами та подарунками. Завітали на урочистості і помічники народного депутата України Сергія Лабазюка.  Аби ще раз наголосити на важливості та необхідності їхньої професії.  Окрім слів вдячності, представники нардепа передали  подарунковий сертифікат на одержання 15-ти комплектів спецодягу для підрозділів Хмельницького району. Котрі  є невід’ємним інструментом при роботі рятувальників.

Рятувальники кажуть, попри складну ситуацію в державі будуть і надалі виконувати свою непросту роботу, навіть якщо вона є в більшості випадків небезпечна для їхнього життя.

 

" " " "