У Хмельницькому  відбулась  ювілейна виставка «Агро-Поділля 2017».

1511

У Хмельницькому  відбулась  ювілейна виставка «Агро-Поділля 2017». Вітчизняні сільгоспвиробники продемонстрували чим живе аграрна галузь країни. Від продукції власного виробництва  до різноманітної техніки та обладнання – кожен дивував по-своєму.

Понад чотири сотні учасників з усієї України, Польщі та Білорусії.  Хмельниччина втридцяте зібрала сільгоспвиробників  на  виставку Агро-Поділля 2017.  Цей захід традиційно проходить в межах нашої області , бо  аграрна галузь  тут  блискавично процвітає.

Результати хліборобської праці  демонструють як маленькі господарства, так і потужні агрохолдинги.  Група компаній Вітагро на виставку привезла не лише продукцію власного виробництва, а й посівні матеріали, добрива,  засоби захисту рослин.  Власне усе , що використовує в повсякденній роботі.

Спільно з Чемеровецьким районом свою продукцію представляє агрохолдинг  «Мрія», що працює і на тамтешніх чорноземах.  Нинішній рік, кажуть аграрії,  видався хлібним.  Показники врожайності  – тому  доказ.

Продукцію, вирощену на полях «Мрії»  пропонують скуштувати хмельничанам.  Просто неба аграрії облаштували кухню  й нині смажать там картоплю.  Бажаючих поласувати стравою – не злічити.

Не менше хмельничан зібралося в імпровізованій фото зоні –  біля їстівного українського герба. Аби створити цей, без перебільшення, витвір  мистецтва пішло чимало сил та ресурсів, – розповідають  автори ідеї

Здобутки в аграрній галузі демонструють усі  райони Хмельниччини. Серед  лідерів – Волочиський край,  де показники врожайності одні з найкращих в області.

Себе показати на виставку «Агро-Поділля»  приїхали і лісівники Хмельниччини.  Їхній намет  тут , до слова, один із найбільших.  Тут представлена  лісова продукція різного штибу.

Також хмельничанам показали сільськогоподарську  техніку  та обладнання. Окрім цього розгорнули масштабну торговицю, де ціни на продукцію « не кусались». За локацію для проведення заходу  цьогоріч обрали недіючий речовий ринок, що на Ружичній.  Тут  Агро Поділля проходить вперше.

 

" " " "