Хмельничанина, який організував незаконний перетин кордону , затримала СБУ

У Хмельницькому СБУ викрила незаконний бізнес фальшивих документів, що посвідчують іноземне громадянство

368

Організатором цієї незаконної затії виявився сорокапꞌятирічний хмельничанин. Чоловік вирішив заробити гроші доволі сумнівним шляхом. Залучивши до справи ще двох осіб, він взявся за  виготовлення фальшивих документів, що засвідчують іноземне громадянство. Також  чоловік організовував безперешкодний перетин кордону, для тих осіб, що намагалися порапити до країн ЄС, повідомили у пресслужбі Управління СБУ у Хмельницькій  області.

За послуги була встановлена доволі солідна оплата. За переміщення через державний кордон чоловіку платили пꞌять тисяч доларів з людини.

Правоохоронці затримали чоловіка у Хмельницькому. Він, як кажуть, спіймався  «на гарячому». Саме отримував другу частину коштів у сумі 61 тисяча гривень. Таким чином, з ним «розрахувалися» за виготовлення закордонного паспорта, внутрішнього паспорта тапосвідчення водія Литовської Республіки.

За фактом цих подій відкрито кримінальне провадження, а затриманому оголошено про підозру. Наразі тривають слідство, яке має встановити усі обставини цієї протиправної діяльності

" " " "