Хмельницькі поліцейські затримали іноземця, який викрав авто

Події відбувалися вчора, 14 вересня, в обласному центрі

687

До поліцейських Хмельницького РУП звернувся пꞌятдесятирічний житель Хмельницького та попросив про допомогу, адже  у нього викрали авто марки «Фольксваген Гольф», який знаходився на вулиці Проскурівській, неподалік від одного із розважальних закладів.

Одразу ж на автошляхах району було введено  план «Перехват» та встановлено поліцейські пости.  Уже за годину патрульні поліцейські помітили вказане авто у селі Чернелівка, однак водій проігнорував вимогу про зупинку. Правоохоронці почали переслідування зловмисника . Через деякий час вони все ж зупинили авто та затримали викрадача, повідомляють у секторі комунікації Хмельницької області

Зꞌясувалося, що авто викрав тридцятирічний іноземець. Він уже і раніше мав проблеми із Законом. Зокрема притягувався до кримінальної відповідальності за вимагання.

Поліцейським вдалося  встановити, що потерпілий заявник загубив ключі від автівки на танцмайданчику. Одна із відвідувачок знайшла їх, та в той момент, до неї підійшов затриманий, який назвався охоронцем закладу та сказав, що передасть ключі власнику автівки. Натомість сів за кермо та поїхав за межі міста.

Наразі чоловіку оголошено про підозру у незаконному володінні транспортним засобом ( ч. 2 ст. 289 КК України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від  5 до 8 років з конфіскацією майна або без неї.

Нагадаємо, що у Шепетівському районі нетверезий чоловік викрав авто аби поповнити запаси алкоголю

" " " "