На хмельницькому ринку правоохоронці вилучили фальсифікований алкоголь та тютюнові вироби

687

Прокуратура та фіскальна служба під час проведення обшуків у торгівельних закладах на території одного з ринків Хмельницького виявили та вилучили понад 3 тисячі пачок сигарет різних найменувань без марок акцизного податку встановленого зразка та більше 300 літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв.

Так, обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у провадженні, розпочатому слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу (незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту та збут підакцизних товарів).

Встановлено, що суб’єкти господарювання, які займаються роздрібною торгівлею алкогольними та тютюновими виробами на території місцевого ринку, здійснювали продаж незаконно виготовленого алкоголю під виглядом горілки, розлитої у картонну тару типу Bag-in-Box та ПЕТ-пляшки різної ємності, а також реалізацію контрафактних цигарок.

Як повідомив начальник відділу обласної прокуратури Олег Львовський, завдяки злагодженій співпраці правоохоронців вдалось попередити потрапляння неякісної продукції до споживачів.

Загальна вартість вилученого майна становить понад 200 тисяч гривень.

Наразі проводиться комплекс слідчих дій з метою встановлення усіх причетних до вчинення злочину, та обставин кримінального правопорушення.

" " " "