Ночували у школі: на Кам’янеччині знайшли неповнолітніх утікачок

Пошукова група знайшла дівчаток менше ніж за добу

1052

На Кам’янеччині 5-класниці пішли гуляти та не повернулися додому. Місцева поліція організувала пошукову групу, яка швидко знайшла дівчат. Діти ночували в школі.

Сьогодні вночі до Кам’янець-Подільського відділення поліції звернулися стурбовані батьки із запитом зникнення їх дочок віком 11 та 12 років.

Батьки шукали дітей самостійно, їх телефони були вимкнені – це і стало підставою для звернення до поліції. Пошуком дівчат відразу зайнялася поліція та місцеві жителі села Баговиця. Дітей знайшли у сільській школі.

Правоохоронці упродовж кількох годин «прочісували» село і опитували місцевих жителів. А коли під ранок відчинили школу і оглянули усі приміщення, в одному із них і знайшли неповнолітніх втікачок. Як виявилось, дівчатка непомітно зайшли всередину, коли школа ще була відчинена, і залишились там на ніч, повідомляють в Секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Зараз з дітьми працюють фахівці ювенальної превенції, яка кваліфікується у роботі з проблемними підлітками та їх батьками та намагаються попередити насильство у сім’ї

" " " "