У Хмельницькому у наркоторговців вилучили речовини на 250 тисяч гривень

Злочинцям погрожує до 10 років позбавлення волі

980

Двох хлопців, що збували психотропні речовини на Хмельниччині, затримали працівники поліції. Вартість вилучених наркотиків становить на «чорному ринку» до 250 тисяч гривень.

Правоохоронці під час відпрацювання території залізничного вокзалу помітили двох юнаків, що вели себе підозріло. На контакт вони не йшли, були досить знервованими. Під час обшуку у них знайшли  «закладки» з психотропною речовиною «PVP».

У Департаменті боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України зазначають, що під час поверхневого огляду працівники поліції виявили та вилучили у 19-річного мешканця Хмельниччини 260 згортків із психотропною речовиною «PVP», а у його 20-річного товариша – 37.

Також правоохоронці встановили, що 2 хлопців були членами злочинного угрупування. Вони через канал у телеграмі розповсюджували наркотичні та психотропні речовини по всій території України.

Наразі оперативники займаються пошуком організатора та інших учасників схеми збуту вилучених психотропів.  Вилучені речовини направили на експертизу.

За даним фактом слідчі поліції Хмельниччини розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі їм готується повідомлення про підозру.

" " " "