У Зінькові дві войовничі “амазонки” побилися через хлопця: що вирішив суд

Кривдниця вже понад рік шукає зустрічі зі своєю жертвою, щоб вибачитись, але та її уникає

751

Цей випадок трапився  взимку минулого року у Зінькові Віньковецького району. Одна з дівчат завдала своїй молодшій суперниці  серйозних побоїв, експертиза віднесла їх до тілесних ушкоджень середньої тяжкості, повідомляє прес-служба обласного апеляційного суду.

18-річна юнка вчинила “розборки” прямо у сільському Будинку культури, приревнувавши свого парубка до неповнолітньої  дівчини. В результаті, старша так відлупцювала молодшу, що медики діагностували в потерпілої тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Звісно, після того був суд, і кривдницю засудили до піврічного терміну позбавлення волі. Крім того, їй присудили до сплати 11 тисяч гривень штрафу за нанесені дівчині матеріальні і моральні збитки. Однак суд застосував до винуватиці  пом’якшувальний захід – дав їй річний іспитовий термін та звільнив від реального покарання.  Крім того, Феміда зобов’язала засуджену публічно вибачитись перед  скривдженою нею дівчиною. Обов’язково – у тому ж самому Будинку культури та в присутності людей.

Ухвалу було винесено ще у вересні минулого року. Відтоді минув уже рік, але потерпіла старанно уникає зустрічей зі своєю кривдницею. Вона більше не відвідує Будинок культури і не з’являється тій на очі. Таким чином, засуджена реально не має можливості вибачитись.

Читайте також: У Києві побилися колишній та теперішній депутати Ради

Через це інспектор з питань пробації вернувя до суду з клопотанням  щодо зміни способу вибачення перед потерпілою. Зваживши на обставини справи, суд вирішив зобов’язати винуватицю вибачитись перед своєю жертвою публічно на шпальті районної газети “Сільські новини”. Якщо дівчина перестала ходити до клубу, то можливо, хоч газети читає.

" " " "