Вибух у Кам’янці –Подільському: відомі подробиці про постраждалих

Стали відомі деякі подробиці вчорашнього вибуху у Камꞌянці – Подільському

567

Там учора, 15 липня, на вулиці Розвадовського, стався вибух невідомого пристрою, внаслідок якого постраждали люди. У поліції  повідомили, що більшість потерпілих відпустили додому, одразу ж після надання медичної допомоги. Ще двоє людей перебували під лікарським наглядом. Найбільше постраждала чотирічна дитина. Дівчинка отримала поранення грудної клітки та перебуває в реанімації. Дитину прооперовано. В раз необхідності її готові доставити в «Охматдит» спеціальним вертольотом.

Затриманий чоловік також отримав незначні поранення, проте йому надали допомогу на місці. У поліції підтверджено, що чоловік раніше мав проблеми з законом. Сьогодні, 16 липня, правоохоронці повідомлять йому підозру, а вже  далі суд обиратиме  запобіжний захід. Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Проти нього відкрито кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство та незаконне поводження з і зброєю та вибуховими предметами.

Нагадаємо, що вчора, 15 липня, у Кам’янці- Подільському стався вибух невідомого пристрою, внаслідок якого постраждали люди 

" " " "