Кубок першості району – у Давидківцях змагались  волейболісти.

891

У Давидківцях відбулися змагання з волейболу. Участь у ньому взяли гравці категорії 35+. На турнір завітали учасники із семи команд Хмельницького району. Спортсмени довели – роки тренувань та досвід додають грі особливого забарвлення.

Шість команд завітали у Давидківці, аби показати хорошу гру та зустрітися на майданчику із суперниками. Усі ці спортсмени – вже не новачки у волейболі, адже категорія учасників турніру – 35+. Окрім того, усі гравці добре знайомі, бо не один рік у спорті.

Проте не лише за участю , і й за гарними емоціями та перемогою завітали учасники. Турнір  пройшов за підтримки  народного депутата України  Сергія Лабазюка.

Самі гравці завжди із задоволенням беруть участь у товариських змаганнях, адже це не лише спосіб підтримувати форму, а й отримувати насолоду від цікавої гри.

Окрім волейболу, учасники мали змогу позмагатися на турнірі і в інших дисциплінах – армреслінгу та настільному тенісі. Тож Хмельницький район активно розвиває спорт та пропагує його серед молоді та ветеранів.

Від гри учасники отримали позитивні емоції, а від благодійного фонду «Ми поруч» – цінні подарунки.

" " " "