У Хмельницькому показали «Туризм в ретроспективі»

874

Палаци, маєтки, церкви та монастирі. У Хмельницькому презентували виставку «Туризм в ретроспективі»

Палаци, маєтки, церкви та монастирі. У Хмельницькому презентували виставку «Туризм в ретроспективі». Працівники Державного архіву зібрали найцікавіші експонати та представили широкому загалу. Це – історія туристичного промислу області від витоків і до сьогодення. Через карантинні обмеження відвідати виставку не вдасться, щоправда лише наживо. Побачити її можна у режимі онлайн. Подробиці – далі.

Це – історія туристичної галузі області від витоків і до сьогодення. Показати її працівники архіву намагалися комплексно та цікаво. З-понад тисяч паперів обирали найбільш ексклюзивні. І зосереджені ці пам’ятки не в окремому регіоні чи містечку. На туристичні принади багата практично кожна громада краю. Єдине, презентувати надбання треба не окремо. Потрібно створити якісний продукт, який би зацікавив туриста.

Щоправда, це вже другий етап у розвитку туризму. Перший все ж напрацювання маршрутів. Розробляти їх можна як безпосередньо на території, так і в архіві. Тут зберігається чимало документів, які можуть стати у нагоді.

Частину туристичного спадку працівники архіву вмістили у виставку. Через карантинні обмеження відвідати її не вдасться, щоправда лише наживо. Побачити експозиції можна у режимі онлайн. Вони будуть доступними на офіційному сайті Державного архіву Хмельницької області та на офіційній сторінці у фейсбук. 

Головні новини Хмельниччини. ТВ 7+

" " " "