Унікальний артпотяг “ГогольTrain” відвідає Хмельниччину

13 серпня 2021 року, в рамках відзначення 30−ї річниці Незалежності України, запустять унікальний артпотяг «ГогольTrain»

752

Потяг відвідає різні культурні події в Україні, зробивши шість рейсів. Він обꞌїде майже всю Україну  від Львова до Дніпра. Пасажирами потягу стануть артисти та художники, які братимуть участь у фестивалі “ГогольFest”. Під час подорожі на потязі проводитимуть  музичні, перформатині та освітні події.

Потяг має цікавий зовнішній вигляд. Його вагони розписані сучасними українськими художниками.

Першу мандрівку артпотяг здійснить за напрямом «Київ−Одеса», а 21 серпня − за напрямом «Одеса –Київ». Далі потяг прибуде на Хмельниччину. Пасажири артпотяга долучаться до проведення фестивалю «Республіка» у Камꞌянці−Подільському.

Потім потяг відвідає Херсон та парад−фестиваль у Харкові, а також навідається до Львова, де пасажири  приєднаються до Форуму видавців. Крайньою точкою маршруту стане місто Дніпро», − повідомляє Цензор.нет з посиланням на канал «Дом».

Отож, хмельничани матимуть чудову можливість поспілкуватися з креативними  пасажирами артпотягу та долучитися до їх творчості, відвідавши фестиваль «Республіка», який відбудеться у Камꞌянці−Подільському

" " " "