Купуй Хмельницьке – бережи довкілля. Підсумки тижня .

761

Купуй Хмельницьке – бережи довкілля! Понад півсотні еко-торб вже знайшли своїх власників. Тиждень тому у торгових мережах обласного центру стартувала акція «Купуй хмельницьке!» Умови прості – кожен, хто закупиться мінімум на 300 гривень, отримає екологічну брендовану торбу багаторазового використання. Щоправда, хоча б один товар у чеку повинен бути від місцевого виробника.  У міській раді звітують – хмельничани охоче долучилися до заходу.

Вже тиждень у найбільших супермаркетах і торгових мережах обласного центру хмельничан закликають  купувати продукцію власних виробників, а, за одно, долучатися до екологічного руху проти поліетилену у побуті.

Тоді  гарантовано брендована еко-торба багаторазового використання стане вашою. От тільки, як виявилося,  далеко не для усіх покупців така ціна є підйомною. Люди кажуть, про акцію чули, але умови її не по кишені.

Зрештою нам все ж вдалося відшукати платоспроможного покупця. Хмельничанин Денис про акцію дізнався від нас і одразу погодився підтримати ідею екологічності.

Показуємо хлопцю торгівельні полиці із маркуванням «мейд ін Хмельницький». Рука клієнта одразу тягнеться до плавленого сирку із символічною назвою…..

Після закупів на касі хлопця чекає обіцяний екологічний сюрприз.

Тим часом у Хмельницькій міській раді звітують, що за перший тиждень вдалося розповсюдити уже понад півсотні торбинок.

Акція триватиме до останньої торби. Хмельницькому бюджету така агітація за місцевий  бренд обійшлася у  60-т тисяч гривень. Однак на меті не лише  піар, а й стимуляція населення до відмови використання поліетиленових пакетів у побуті. Ще у серпні міська рада видала рішення, яким рекомендує торговельним мережам переходити на паперову тару.

" " " "