Летальна ДТП на Хмельниччині забрала життя молодої жінки і скалічила ще чотирьох : подробиці

Аварія сталася на світанку у Деражнянському району

1843

У Деражнянському районі   трапилася аварія, в результаті якої одна жінка загинула, а п’ятеро людей отримали травми різного ступеню важкості. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Хмельниччини.

ДТП трапилася сьогодні, 3 серпня, приблизно о четвертій ранку. Рухаючись автодорогою в районі села Теперівка, 32-річна мешканка Деражні, яка перебувала за кермом автомобіля марки MAZDA 323, допустила помилку та виїхала на смугу зустрічного руху. Це призвело до того, що вона зіштовхнулася з автомобілем “ВАЗ 2115”, за кермом якого перебував 42-річний житель Деражнянського району.

В результаті удару, обидва водії транспортних засобів, а також четверо їхніх пасажирів, отримали травми різного ступеня важкості. 29-річну пасажирку автомобіля MAZDA 323 врятувати не вдалося. Вона померла в реанімаційному відділенні.

Читайте також: На Хмельниччині у двох ДТП травмувалися юнак та дитина

За фактом вчиненого порушення ПДД, яке призвело до травмування та смерті людей, в поліції вже відкрили кримінальне провадження. Санкція відповідної статті КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

" " " "