«Live for Life»

1712

Хмельничан запрошують на благодійний концерт «Live for Life» . Він відбудеться 16 грудня в обласній філармонії. Виручені  кошти з продажу квитків передадуть родинам Олександра Ємця та Михайла Ковальчука. Їм при народжені встановили важкі діагнози. Тому благодійники краю спільно з місцевими гуртами вирішили не стояти осторонь чужих проблем, а своєю працею допомогти дітям.

Музика заради життя. Олександр Ємець та Михайло Ковальчук потребують допомоги. Обидвом хлопчикам поставили важкі діагнози ї їхнє життя знаходиться під загрозою. Аби їх врятувати – необхідні чималі гроші. Відтак, громадська організація «Твори добро» та благодійний фонд «Центр Добриня» спільно з хмельницькими гуртами влаштовують благодійний концерт. Він відбудеться у обласній філармонії 16 грудня.

У концерті візьмуть участь відомі хмельницькі гурти – «Чумацький Шлях», «Штучне дихання», «П’25», «STANZA» та  «ZВОРОТНЯ DІЯ». Вокаліст останнього, Артем Крітік, розповідає, сума за квиток доволі символічна та доступна кожному. І навіть якщо ви не є шанувальником рок-музики, все одно можете долучитися до збору коштів, які допоможуть врятувати два маленьких життя. Достатньо просто купити квиток.

Для музикантів  – це не просто концерт чи фестивальний виступ, для них це вважливе та відповідальне завдання. Адже кількість зібраних коштів залежить від тієї кількості людей, які прийдуть почути саме їх.

На прес-конференції перед концертом були присутні й батьки Михайла Ковальчука. Для їхнього синочка при народжені встановили важку форму ДЦП, яка потребує постійної дороговартісної реабілітації. Батьки не покладають надії та продовжують шукати усі можливі варіанти, аби допомогти маленькому життю.

Квитки можна придбати у касах обласної ффлармонії та у книжковому наметі, що біля торгового центру «Дитячий світ».

" " " "