На Старокостянтинівщині відзначили День місцевого самоврядування

836

Піснею, музикою та щирими усмішками. Так у Старокостянтинівському районі відзначили День місцевого самоврядування. З нагоди свята привітали місцевих обранців з усього краю, а найкращим лідерам територіальних громад вручили подяки та подарунки. За особливі заслуги перед українським народом грамотою Верховної Ради України відзначили старокостянтинівського лікаря.

Піснею, музикою та щирими привітаннями. Так у Старокостянтинівському районі відзначили День місцевого самоврядування.

Так, тільки за поточний рік вдалося втілити ряд успішних проектів, спрямованих на покращення соціально-економічного розвитку Старокостянтинівщини. Особливу увагу у районі приділяють освіті.

Усіляко підтримують тамтешні посадовці і медичну галузь краю.

Насправді, каже Сергій Фесун, здобутків значно більше і за кожним з них стоїть чиясь праця. Хороша нагода подякувати кращим лідерам територіальних громад краю за досягнення випала саме на День місцевого самоврядування. Тамтешнім обранцям вручити подяки та подарунки. За особливі заслуги перед українським народом грамотою Верховної Ради України відзначили старокостянтинівського лікаря.

На наступний рік роботи у старокостянтинівських чиновників ще більше. Це і будівництво доріг, облаштування лікарень та навіть зведення сонячних електростанцій. Словом, планів – вдосталь, а реалізувати все можна спільними зусиллями, починаючи від найменшого села і аж до рівня держави.

" " " "