Люди пропонують ідеї, агенція розвитку шукає фінансування. На Хмельниччині стартував конкурс проєктів

533

Агенція регіонального розвитку шукає креативні ідеї. До 25 січня там запрошують подавати заявки на конкурс. У темі учасників не обмежують – це може бути благоустрій території чи освітня новація. Головне – цікавий проєкт та чітке бачення результатів.

Шукаємо людей із креативним мисленням! В області агенція регіонального розвитку розпочинає конкурс цікавих проєктів. Тема будь-яка, та головне – реальність при її втілення та новизна задумки.

З усіх поданих заявок в агенції оберуть 5, одну з яких консультанти забезпечать повним інфосупроводом та допоможуть втілити проєкт у життя. Адже часто цікаві задумки так і живуть в головах авторів – або нема грошей, або грамотної підтримки.

Агенція уже кілька років успішно втілює проєкти із органами місцевого самоврядування та громадами краю. На часі – пошук активних жителів, що хочуть розвивати та змінювати Хмельниччину.

А ще в агенції кажуть, жодна із цікавих заявок не залишиться поза увагою.

Триватиме конкурс до 25 січня. Для цього потрібно заповнити просту форму та коротко описати суть. Оголошення переможців відбудеться першого лютого.

" " " "