Суди Хмельниччини проводжують роботу в умовах карантину

479

Не на замку, проте з суворим контролем. Суди Хмельниччини проводжують роботу в умовах карантину. Для відвідувачів двері не закривали, утім кожного ретельно перевіряють судові охоронці. На що насамперед звертають увагу і про перший робочий день під час локдауну?

Попри пандемію, суди Хмельниччини продовжують працювати. Щоправда –  з дотриманням суворих карантинних вимог. На прохідній у масках та рукавичках відвідувачів зустрічають судові охоронці. Пильно стежать, аби не прогавити людину з ознаками застуди. Кожному міряють температуру, після чого проводять поверхневий огляд.

Відранку в Господарському та Апеляційному судах прийняли кілька десятків відвідувачів. Вони ждо такої ретельної перевірки ставляться з розумінням.

В карантинному режимі служба судової охорони працює вже понад пів року. За цей час перевірили більше як три мільйони відвідувачів.

Попри те, що двері судів відкриті, охоронці Феміди радять без нагальної потреби засідання не відвідувати. Нині всю можливу роботу перенесли в електронний вигляд, а справи за можливості розглядають без участі сторін.

" " " "