Людина проти тварини: у Хмельницькому чоловік із арматурою напав на собаку.

1088

Людина проти тварини: у Хмельницькому невідомий чоловік із арматурою напав на собаку. Усе трапилося на вулиці Прибузькій на очах у спантеличеного власника. Останній твердить – дідусь ні з того, ні з сього, просто перехрестив пса залізною палицею. Після чого хотів утекти. Накивати п’ятами не вдалося – власник травмованої тварини чоловіка притримав і викликав поліцію.

Пан Олександр – власник 3-річної Тері. На фото собака породи лайка з червоним залитим кров’ю оком. Це – слід від удару арматурою, котрий тварина, за твердженням чоловіка, отримала ні з того, ні з сього.

Чоловік каже, того суботнього ранку як завжди прогулювався Прибузькою із собакою. Тварина була на повідку, втім, без намордника. Каже, для Тері його ніколи не надягає. Адже, переконує, лайка – порода,  цілком і повністю позбавлена від агресії.

Навіть, коли отримала арматурою в око, тварина не стала нападати на кривдника, переконує пан Олександр. Розповідає, його дівчинка лише заскавчала й відскочила. Чоловік же почав втікати. Його, каже власник собаки, не відпустив. Бо був налаштований викликати поліцію. Зателефонував на 102. І вже був не радий приїзду правоохоронців.

Зважаючи на це , чоловік викликав наступний патруль. Копи, котрі приїхали, пана Олександра вислухали і викликали слідчих. В Хмельницькому відділі констатують, заяву прийняли і зареєстрували – наразі перевіряють усі обставини того, що трапилось. Натякають, якщо вірити поясненням дідуся, він – ні в чому не винен.

Чому ходить із арматурою, дідусь пояснив дуже просто. Копам розповів, її використовує замість палиці. Пан Олександр каже, пропонував старенькому за власний кошт купити нову – в аптеці – той, щоправда, відмовився. Власник собаки каже, про причину здогадується. Розповідає, після інциденту почав збирати інформацію про старенького. Те, що дізнався – просто збентежило. Як виявилось, його Тері – далеко не перша жертва дідуся.

У соціальних мережах цю інформацію підтверджують. Ось – дописи хмельничан, котрі одразу зреагували на ситуацію.

Наразі винен дідусь чи ні – мають з’ясувати правоохоронці. Кажуть, інших заяв щодо нападу на тварин стосовно чоловіка не мають. Пан Олександр, щоправда, у те, що поліціянти справу доведуть до кінця, не вірить. Хоча, певен, якщо її залишити так як є – може статися непоправне.

" " " "