Методи виховання: у Кам’янці вітчим побив дворічного сина.

1233

У Кам’янці-Подільському вітчим знущається над дворічним сином. Правоохоронці підозрюють, 27-річний чоловік систематично зганяє злість на дитині. Кілька днів тому малюк потрапив до лікарні із переломом стегна. Лікарі помітили чисельні синці та забої і повідомили поліцію. Правоохоронці  за даним фактом відкрили кримінальне провадження і залучили Службу у справах дітей. Останні не виключають – дитину можуть забрати з сім’ї.

До лікарні дитину привезла мати. Бідкалася, малий упав зі стільця і зламав ногу. Лікарі взялися обстежувати хлопчика і були спантеличені – в дворічного маляти не лише поломана нога – він весь синій.

Надавши допомогу дитині, лікарі одразу викликали правоохоронців.

Копи припускають, на дитиною знущаються. Скоріше за все батько. 27-річний житель Городоцького району малому – не рідний. Не так давно звільнився з в’язниці. Чоловіка вже опитали. Своєї провини він не визнає. Захищає благовірного і мати малюка. Любов сама з Чернігівщини. Їй 24 роки. Вона знову вагітна. Переконує, її сина чоловік не б’є, а любить. Перелом  і чисельні синці називає випадковістю.

Мати додає, дитина активна, того і синя.

Що трапилося того дня, коли дитина зламала ногу мати знає лише зі слів чоловіка. Каже, в той час вийшла до магазину. Коли повернулася, дитина сильно кричала. Мало того, що зламала ногу – получила ременем.

Що трапилось насправді мають з’ясувати правоохоронці. Собі на допомогу вони уже підключили соціальні служби. Останні кажуть, почали власне розслідування.

Додають, якщо батьківську провину доведуть, дитину можуть забрати.

Наразі хлопчик разом із матір’ю перебуває в Хмельницькій міській дитячій лікарні. Туди після огляду його перевезли з Кам’янця-Подільського. Лікарі дають хороші прогнози.

 

 

" " " "