«Мистецтво заради миру»

1937

«Мистецтво заради миру». У Хмельницькій дитячій школі образотворчо-прикладного мистецтва стартувала благодійна виставка. Тут діти продають роботи, виконані власними руками, щоб допомогти зібрати кошти для бійців АТО. До продажу представили 190 робіт – живопис, декоративний розпис, обереги, сувеніри тощо. Благодійна акція триватиме до другого березня.

Четвертий рік поспіль діти з Хмельницької дитячої школи образотворчо-прикладного мистецтва влаштовують благодійну виставку. Таким чином вони допомагають бійцям АТО, які потребують лікування.

Вартість робіт коливається від п’ятдесяти до ста гривень.  Остаточної ціни організатори не встановлювали. Кажуть, будь яка сума стане у пригоді.

Минулого року зібрані кошти направили до благодійного фонду «Добриня».  Там опікуються військовими частинами і тісно співпрацюють з цивільною ініціативою «Армія SOS»

Дитяча творчість прикрашає навколишній світ. На виставці представлені роботи учнів дитячих шкіл естетичного виховання міста Хмельницького. Тематика робіт різноманітна.  Кожен, придбавши твір дитячого мистецтва, бере участь у благодійній справі.

 

" " " "