ДОБУДУЙТЕ НАШЕ ЖИТЛО

140

Вимагаємо добудувати наше житло. Саме з такими плакатами у двір свого недобудованого будинку прийшли повноцінні власники незданих квартир. Декілька секцій новобудови, за адресою Шевченка 46 вже 3 роки не може здати забудовник.

І негайної здачі будинку вимагає кожен тут присутній. Чоловік пані Майї та зять на передовій, донька – прикордонниця у декретній відпустці. За словами жінки, сім’я вимушена орендувати житло, хоча вже повністю заплатила за майбутню квартиру.

За словами присутніх, у 2019 році, вони придбали квартири, замовником яких є  Державна прикордонна служба, а забудовником будівельна компанія Бітіді груп. У 2021 році будівництво зупинилося. З того часу вкладники чують лише обіцянки, точних дат здачі будинку компанія не називає.

Та забудовник не лише не здає квартири потенційним власникам. Оформити право власності не можуть мешканці, які вже отримали технічні паспорти, та почали проводити ремонти у квартирах.

З надією на швидкий, обіцяний забудовником переїзд, люди оформили кредити, продали майно, аби в майбутньому мешкати у новобудові.

Чому здача квартир відтягується вже декілька років поспіль ми запитали у директора будівельної компанії БІТІДІ груп.

Ми будемо слідкувати за розвитком подій, і обов’язково розповімо Вам деталі зустрічі забудовника та власників квартир.

" " " "