Стажування рятувальників.

1153

Знайти та врятувати. Молоді офіцери служби надзвичайних ситуацій склали іспити на профпридатність. Навчання тривало два місяці, у підсумковому завданні була і теорія, і практика.  У темряві  випускники  шукали потерпілого, якого потрібно було винести назовні.

2 місяці навчання – і ось хвилююча пора іспитів. 14 новобранців служби надзвичайних ситуацій доводять – вчились недаремно. Здають не лише теоретичну, а й практичну частину. У повному спорядженні у темряві шукають людину, що потребує допомоги.

Умови тестового завдання – наближені до реальних. Задимлена вщент кімната та заплутані ходи ускладнюють завдання. Проте молоді офіцери демонструють професійні навички та рятують потерпілого.

Далі офіцери тренувалися розблоковувати потерпілих із понівечених від ДТП автівок. Використовували усі можливі спецінструменти: бензоріз, гідравлічні ножиці та пневмоподушку. Тож, від каркасу старенької  “Волги”, на якій тренувались офіцери, залишилися лишень рештки. Усі випускники підтвердили свою кваліфікацію – тож продовжать свою службу в загоні рятувальників.

 

 

 

" " " "