Посвята в першокурсники.

1860

Подвійне свято. У Хмельницькому відбулася посвята першокурсників і відкриття нового навчального корпусу в музичному училищі імені Владислава Заремби. Тут вже з 1 вересня розпочнуть навчання молоді музиканти Хмельницького і області. Для студентів сьогодні лунає музика, незвична, а класична. І її виконують студенти, які були вступили на навчання в 2017 році.

Сьогодні свято не лише у першокласників, а й у студентів вищих навчальних закладів. Всі вони починають свій новий навчальний рік. Свято першого дзвінка Олександра проводить  за улюбленим фортепіано. Ще за місяць до вступу вона розпочала підготовку. Кожного дня вона приходила до училища і грала по дві години, аби здійснилася її мрія – стати дипломованим музикантом. Грати почала з дитинства, і врешті-решт пов’язала своє життя з музикою.

Подвійне свято для першокурсників і всього педагогічного складу. Нарешті довгоочікуваний новий корпус для навчання молодих музикантів.

Нові умови для навчання та оновлена матеріальна база училища. Та найголовніше – з’явився гуртожиток. Він дозволяє вмістити 120 дітей. В планах також оформити кімнату для самопідготовки з потрібними музикальними інструментами. Цьогорічні першокурсники будуть першими, хто заселиться до нових помешкань. За два роки керівництво планує перекваліфікувати училище в коледж.

По завершенню святкової лінійки усі першокурсники урочисто отримали студентські квитки. Відтепер вони офіційно зараховані і будуть представляти музичну культуру Хмельниччини.

 

" " " "