СИЛА ГЕРОЇВ В МОЛИТВІ НАРОДУ

296

Сила героїв в молитві народу. Молитовний сніданок з нагоди дня Героїв відбувся в одній із громад Хмельниччини. В одній молитві за мир у державі та здоров’я захисників молились півтори сотні людей.

Такій традиції як молитовний сніданок вже 70 років. Головна мета такої масштабної події – аби Бог почув прохання людей, та допоміг у важкий час.

У війни страшні очі, тіло та душа. Вона забирає найкращих синів та доньок України, та стає випробовуванням для найсильніших. Та українські захисники не складають зброю, вони стоять до останнього, аби вибороти мир для рідної неньки України.

Страшні події зруйнували сотні людських життів, домівок, лікарень та установ. Та світла віра в Бога, та непохитна сила духу українців робить фантастичні речі. Українці не тільки продовжують повноцінне життя у період військового стану, а й дбають про економіку, розвиток держави, та працюють на відновлення великої домівки у майже 604 тисячі квадратних кілометри.

Єдність українців захоплює дух,  а стійкість українських оборонців змушує вірити у завтра та світле майбутнє.

Кожен з тут присутніх вкладає у молитву частинку своєї душі. Молитва – це ознака віри, яка супроводжує та об’єднує український народ у нелегкій боротьбі за сводобу.

Під час заходу учасники виголосили з десяток найрізноманітніших звернень до Господа Бога. Молитва за здоров’я, за сиріт, волонтерів, за благословення українського народу, України та найголовніша –молитва за наших оборонців та перемогу.

Молитовний сніданок став подією, яка ще більше об’єднала усіх присутніх навколо однієї мрії та мети. Добру традицію спільної масштабної молитви будуть продовжувати і надалі, аби в Україні якнайшвидше запанував мир та злагода.

" " " "