«Твій погляд, Чіо-Чіо-Сан»

1112

Чи існує в Україні законне покарання? Із такою проблематикою вийшов новий роман Андрія Любки. Його днями автор презентував у Хмельницькому.  «Твій погляд, Чіо-Чіо-сан» розповідає історію помсти Марка після смерті коханої Ралуки. І змусить читача поглянути на сучасність дещо під іншим кутом. А от жанр психологічного трилера триматиме у напрузі до останньої сторінки.

Тринадцять міст, серед яких і Хмельницький. Андрій Любка  в рамках Всеукраїнського туру презентував новий роман. «Твій погляд, Чіо-Чіо-сан» написаний так, щоб читач перебував у постійному відчутті тривожного очікування. Сам автор його характеризує як «антидетектив», оскільки сюжет розгортається у зворотній дії. На першій сторінці помирає дружина головного героя через необачність кермувальника автівки. Автору хотілося максимально закрутити сюжетну лінію. Для цього йому довелося добряче потрудитися.

У книзі яскраво виражена сучасна безкарність, бо грошами можна відкупити будь який гріх.  Тому автор намагався пограти на питаннях добра та зла. І зі свого боку довести помилковість цього твердження.

У книзі безліч різноманітних фактів із подорожей, музичних творів, мистецтва і, звісно, із рідного міста Ужгорода. Також автор намагається частково описати таке не просте почуття, як кохання.

" " " "