ВОЛОНТЕРИ ПРАЦЮЮТЬ

411

Їм потрібна підтримка. Хмельниччина продовжує працювати над забезпеченням комфортного життя внутрішньо переміщених осіб. Окрім речей першої необхідності для переселенців підготували і смаколики.

Через прильот російської ракети пані Каріна і переїхала у Хмельницький. Сьогодні жінка, як і всі, прийшла у центр видачі гуманітарної допомоги при Хмельницькій обласній раді, аби отримати чергову допомогу.

Допомогу для вимушених переселенців в Україну передала благодійна організація Doc for Ukraine. До гуманітарного штабу їх доправили представники волонтерського штабу Українська команда.

За трохи більше ніж 10 хвилин працівники гуманітарного штабу видали продуктові набори сотням переселенцям. Кажуть, списки формували за попереднім записом .

Ось так, почергово, вимушені переселенці і отримували смаколики. Ольга Анатоліївна розповідає, Хмельницький став для неї другою домівкою, де допомагають, підтримують та турбуються.

І вже понад рік центр видачі гуманітарної допомоги працює саме для того, аби забезпечити переселенців усім необхідним, аби люди, які втікали від вибухів розпочали нове, відносно мирне життя тут, на Хмельниччині.

" " " "