Митці Хмельницького та Волочиського районів відзначили своє професійне свято

1064

Вони перетворюють буденність у яскраві емоції, створюють нове та передають з покоління в покоління набуте предками. Дев’ятого листопада всі митці України відзначають своє професійне свято. Саме завдяки талантам, які вирують у душах цих людей, про нашу державу кожного року дізнається все більше людей за її межами. Як відсвяткували цей день митці Волочиського та Хмельницького районів – дивіться у наступному сюжеті.

Цезару Зюлковському через декілька місяців виповниться вісімдесят років. Попри поважний вік, чоловік ще працює викладачем музики та співає. Більшість років свого життя він присвятив мистецтву. Переконує, повернути час назад не хотів жодного разу.

Цього року, як запевняє начальник відділу культури Волочиської РДА  Микола Чепелюк, вдалося зробити чималий вклад у розвиток національного мистецтва. Майстри, співаки,   музиканти брали та вибороли високі місця на різноманітних конкурсах та виступах.  Також є і здобутки у проведенні різних ремонтів та оновлень закладів культури.

Привітали всіх працівників культури та майстрів народного мистецтва  районні та міські чиновники.

Нагородили цінними подарунками   та привітали людей, які працюють у мистецькій царині,  і помічники народного депутата України Сергія Лабазюка. Завдяки народному обранцю ця галузь дійсно розвивається.

На таких же урочистостях помічники народного депутата побували у кожній ОТГ Волочиського району Подяку за щирі та позитивні емоції, які працівники культури дарують для своїх глядачів, висловив народний депутат і у Хмельницькому районі. Там напередодні дня працівника культури його помічники надали сертифікат на поїздку до Чернівців.  Директор Хмельницького районного будинку культури Михайло Курбанов зазначає, так Сергій Лабазюк їх вітає вже вдруге. Цього  ж на екскурсію поїхали 49 працівників культури.

І якщо своє професійне свято діячі культури відзначають по різному, єдині в одному – славити українські традиції та пісні необхідно, адже у них мудрість поколінь нашої нації. А підтримку у проведеннях різних святкових концертів, конкурсів та інших концерт заходів  вони завжди знаходять у благодійному фонді Сергія Лабазюка  «Ми поруч».

" " " "