Молодіжному парку у Хмельницькому бути

1495

Велодоріжка, сцена або скеледром та пірс уздовж пляжу. На «Green Fest» хмельничанам презентували концепцію Молодіжного парку. Нагадаємо, цього року зелений фестиваль проходить вп’яте. Традиційно, відбувається захід на території міського пляжу, або майбутнього молодіжного парку. Не змінюється і велика місія зеленого фесту – показати, якою зоною відпочинку може стати місцевий пляж.

Велодоріжка, сцена або скеледром та пірс уздовж пляжу. Це «краплина у морі» того, що має бути у майбутньому Молодіжному парку. Власне, концепцію місцевої зони відпочинку хмельничанам презентували на «Green Fest».

Це, так би мовити, родзинка ювілейного «Green Fest». Нагадаємо, цього року зелений фестиваль проходить вп’яте. Традиційно, відбувається на території міського пляжу, або майбутнього Молодіжного парку. Не змінюється і велика місія зеленого фесту – показати, якою зоною відпочинку може стати місцевий пляж.

Концепція вже є, якщо будуть дії, то через рік-другий хмельничани матимуть власний Молодіжний парк. Це – місце відпочинку як для дітей, так і для дорослих, а також зона розваг та спорту для молоді. Щоправда, все таки основна функція парку – рекреаційна.

Йдеться про амфітеатр, терасу з гамаками та роледром. Також у Молодіжному парку буде точка продажу.

Ініціатива – хороша, кажуть у Міністерстві молоді та спорту. Тепер – головне втілити задумане у реальність.

Те, що ініціатори покладають надії на міську та центральну владу і сумніву нема. Кажуть, бюджетні кошти і мають стати основою фінансування. Втім, бюджетних коштів, сподіваються на гранти та спонсорську допомогу.

 

" " " "