У Хмельницькому 144 студента прикордонної академії отримали довгоочікувані дипломи.

1148

96 бакалаврів і 49 спеціалістів. 24 червня у Національній академії Держприкордонслужби України ім. Богдана Хмельницького вітали випускників.  Вже третій рік поспіль академія випускає цивільне населення. Починаючи з 2010 року між військовими мають можливість навчатися і цивільні, за такими спеціальностями: правоохоронна діяльність, правознавство, філологія, автомобільний транспорт та переклад.

Автор: 24 червня понад 100 випускників отримали дипломи. Нині навчання продовжує, ще 500 студентів. Вони вивчають правоохоронну діяльність, філологію, правознавство і переклад. Більшість з тих хто отримав диплом бакалавра, вже за місяць складатимуть вступні іспити. Із усіх бажаючих продовжити навчання зможе лише 25 чоловік.

Впродовж чотирьох років студенти здобували різноманітні знання та навички. І по завершенню навчання довгоочікувана радість – диплом. Нині, вже колишніх студентів ,переповнюють відчуття вдячності до педагогів за отримані знання.

У батьків на обличчі  радість за досягнення своїх дітей. Звісно залишається і сум, оскільки, ще зовсім маленькі починають вже доросле життя.

 

" " " "