На Хмельниччині конфлікт між товаришами призвів до фатальних наслідків

У Хмельницькій області правоохоронці затримали чоловіка, котрий до смерті побив свого знайомого

688

На Хмельниччині перед законом відповідатиме чоловік, котрого затримали за побиття свого знайомого, що призвело до летальних наслідків для останнього. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Конфлікт між чоловіками трапився 20 січня. В той день, приблизно о 19:00, під час спільного чаркування в одному з приватних будинків на вулиці Партизанській у місті Красилів між 47-річним потерпілим та підозрюваним виник конфлікт. Чвара виникла на ґрунті того,  що обидва раніше були судимі.

Згодом суперечка переросла в бійку, в ході якої підозрюваний сильно побив руками та ногами свого опонента. При цьому потерпілий загинув не одразу. Деякий час після бійки він скаржився на болі в області грудної клітки, однак до лікарів звертатися не став. Це призвело до того, що 22 січня в обід він загинув. Пізніше судово-медична експертиза показала, що причиною смерті стала закрита травма грудної клітини та пневмоторакс ,котрі утворилися саме внаслідок трапвм отриманих під час бійки.

Слідчі опитали свідків події, які вказали на підозрюваного. Той спочатку свою причетність заперечував, але під тиском доказів зізнався у скоєному.

Читайте також: На Хмельниччині чоловік до смерті побив свого знайомого

Наразі чоловікові вже оголошено про підозру за  ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі. На період досудового розслідування суд взяв його під варту.

" " " "