На Хмельниччину завітав Посол Туреччини в Україні

866

Потужний імпульс для подальшої співпраці. На Хмельниччину з робочим візитом прибув Надзвичайний та Повноважний Посол Турецької Республіки в Україні. З керівництвом області закордонний гість обговорив напрямки майбутнього партнерства. Турків на теренах краю вабить туристичний потенціал і вони навіть готові у цю галузь вкладати гроші. Область в закордонних інвестиціях зацікавлена.

Дружні відносини, які працюватимуть на результат. На Хмельниччину з робочим візитом прибув Надзвичайний та Повноважний Посол Турецької Республіки в Україні.З керівництвом області Ягмур Ахмет Гюльдере обговорив напрямки майбутнього партнерства.

У поточному році, переконує Посол, обсяг товарообороту зросте. Зараз співпраця двох країн вимірюється мільйонами доларів, а буде мільярдами. У такій співпраці зацікавлені і Туреччина, і Україна.

І це далеко не єдина галузь, яка готова переймати передовий закордонний досвід. До прогресивного обміну відкриті усі сфери життєдіяльності краю.

Відповідно, у привабливий регіон варто вкладати гроші. І робити це Туреччина готова. Неабияк у закордонних інвестиціях зацікавленаобласть.

А ще на теренах області працюють чимало турецьких підприємців та виробництв. Вони створили сотні робочих місць. Відповідно турки зацікавлені у подальшій тісній співпраці.

У першу чергу, – екскурсійні. Турків на теренах краю вабить туристичний потенціал і вони готові у цю галузь вкладати гроші. Хмельниччина ж відкрита для будь-яких прогресивних ідей. Головне, аби співпраця була плідною і від неї виграли дві сторони – і Туреччина, і Україна.

" " " "