На Хмельниччині мати з п’ятирічною дитиною впала в 15-метровий колодязь

П'ятирічна дитина на Хмельниччині зламала ногу, впавши разом з матір'ю в 15-метровий колодязь

1278

Сьогодні, 30 березня майже о 17:00, до служби порятунку надійшло повідомлення про п’ятирічну дитину та її матір, котрі впали в 17-метровий колодязь та потребують допомоги аби вилізти.  Про це розповіла прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Інцидент трапився в смт Летичів на вулиці Гончарній. Отримавши повідомлення на вказане місце одразу ж вирушили надзвичайники з 15 ДПРЧ. Бійці ДСНС, не зволікаючи, скористувалися рятувальною мотузкою та спустилися в колодязь, звідки спершу дістали дівчинку та передали її медикам, а далі витягнули жінку. Внаслідок інциденту дитина отримала перелом ноги, мати не постраждала. Травмовану забрали медики для подальшого обстеження.

Читайте також: Трагедія в Хмельницькому: чоловік випав з вікна квартири та розбився на смерть

Зі слів жінки, її дитина випадково потрапила до аварійного колодязя, побачивши інцидент, вона негайно кинулася за дівчинкою. На щастя, обоє залишилися живими. До слова, глибина колодязя 17 метрів та він без води.

“Шановні батьки, пам’ятайте, що може вистачити й декілька секунд, аби трапилося лихо, тож стежте за малечею, адже їх майбутнє залежить  від Вас!”, — звернулася до громадян прес-служба ДСНС.

" " " "