На Хмельниччині молодик побив рідну бабусю заради декількох тисяч гривень

Зловмисника вже взяли під варту та оголосили йому про підозру

1262

На Хмельниччині суд взяв 23-річного чоловіка під варту за підозрою у розбійному нападі на рідну бабусю з метою пограбування. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції Хмельницької області.

Подія трапилася п’ятого лютого в селі Адамівка, що у Віньковецькому районі. Тоді до 72-річної жінки заїхав у гості з обласного центру її син. Коли мати не відчинила йому калітку та не зустріла чоловік занепокоївся її станом. Пробравшись на подвір’я хмельничанин зазирнув у вікно літньої кухні. Жінка була сильно побита та лежала на підлозі. Після побаченого син одразу ж зателефонував до поліції.

В ході слідства правоохоронці вияснили, що напередодні до жінки через незачинені двері літньої кухні пробрався невідомий чоловік. Він сильно побив стареньку та викрав з будинку 11 тисяч гривень.

В ході подальшого розслідування інциденту коло основних підозрюваних звузилося до однієї особи – 23-річного рідного онука потерпілої та син заявника, котрий пізніше виявив свою матір побитою.

Зловмисника вже розшукали в обласному центрі, взяли під варту та оголосили йому про підозру. На його причетність до злочину вказує низка вагомих доказів, в тому числі й частина вкрадених грошових коштів, котру у нього вилучили під час обшуків.

Читайте також: У Хмельницькому чоловік пограбував дитину

За скоєне молодику може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

" " " "