На Хмельниччині поліцейські всю ніч шукали 9-річного хлопчика

На щастя, усе обійшлося і дитину знайшли неушкодженою

2016

Сьогодні, 11 серпня, приблизно о пів на п’яту ранку правоохоронці розшукали 9-річну дитину, яка зникла напередодні. Про це повідомляють на офіційній сторінці Нацполіції Хмельницької області у соцмережі Facebook.

Інцидент трапився учора ввечері в селі Бедриківці  у Городоцькому районі. До Городоцького районного відділення поліції звернулась 32-річна мешканка села Бедриківці з повідомленням про те, що зник її 9-річний син. За словами матері, її хлопчик приблизно о 20:00 пішов на місцевий стадіон пограти у футбол, після чого безслідно зник.

На пошуки дитини в поліції підняли весь особовий склад. Також долучилися і деякі небайдужі місцеві жителі. Люди обходили місцевість, правоохоронці опитували родичів, друзів та однокласників. Зрештою дитину знайшли цілою та неушкодженою приблизно о пів на п’яту ранку.

Читайте також: Хмельничанин допоміг відшукати зниклу 14-річну школярку

Весь цей час школяр перебував у своєї бабусі на сіннику. Виявилося, що хлопець загрався до темноти і боявся повертатися додому, щоб його не сварили дорослі. При цьому малий пообіцяв своїй мамі, що більше такого не робитиме.

“Працівники поліції закликають батьків більше уваги приділяти своїм дітям, контролювати їхній вільний час, проводити з ними роз’яснювальні бесіди, які попереджуватимуть такі прикрі випадки”, — пише прес-служба поліції.

" " " "