На Хмельниччині у ДТП важко травмований пішохід: що зробив водій

Поліція кинула всі сили на розслідування обставин цієї ДТП

2015

На Хмельниччині сталась надзвичайна подія. Надзвичайна не лише тому, що в ній було важко травмовано людину, а ще й через те, що водій, який спричинив наїзд на пішохода, втік із місця події, розповідає сектор комунікації поліції.

Інцидент трапився  у суботу ввечері на Графській площі  в селищі Антоніни Красилівського району. О 19-й годині в поліцію повідомили про ДТП, внаслідок якого травмувався місцевий житель. 35-річного чоловіка відправили у реанімаційне відділення райлікарні із важкими травмами. Медики діагностували в нього закриту черепно-мозкову травму, мозкову кому, перелом коліна, а також численні садна.

Читайте також: Водіїв Хмельниччини попереджають про сніг та ожеледицю: погода готує нам випробування

Водночас автомобіль, який збив чоловіка, зник із місця пригоди. Відразу після надходження інформації про скоєну ДТП поліцейські оперативно взялися за розшуки зниклого водія. І вже невдовзі, на одній із сусідніх вулиць, правоохоронці виявили автомобіль “Рено Меган”  із пошкодженнями, характерними для ДТП. Під тиском беззаперечних доказів 20-річний водій автомобіля був змушений визнати те, що сталося.

Поліція  відкрила кримінальне провадження за цією справою за ч.1 статті 286.

" " " "