У Хмельницькому засвітили ялинку

974

 Яскраво, ефектно та феєрично. У Хмельницькому засвітили головну новорічну красуню. Як і минулого року, її встановили на майданчику навпроти кінотеатру Шевченка. Навкруги ялинки розгорнули різдвяний ярмарок. Офіційне його відкриття припало на перше грудня. 

 Різдвяно-новорічна атмосфера заполонила Хмельницький. У місті засвітили головну зимову красуню. Офіційне її відкриття припало на перше грудня.

 Як і минулого року, ялинку встановили на майданчику навпроти кінотеатру Шевченка. Навкруг красуні розгорнули різдвяний ярмарок.

 На різдвяному ярмарку просто очі розбігаються. Різноманітні солодощі, п’янкі напої та запах шашлику – наїдки та випивка є на кожен смак та гаманець. Особливого новорічного колориту додають миготливі іграшки та гірлянди.

 Усе у поєднанні робить свято особливим та незабутнім. Його відкриття, до слова, довірили місцевому супергерою.

 Не змогли хмельничанам відмовити і місцеві гурти. На відкриття новорічного ярмарку гостей не запрошували. Особливу атмосферу людям створили саме хмельницькі колективи.

 А людей і справді прийшло багато. Біля самої ялинки, на ярмарку чи навіть на фудкорті проштовхнутися було нереально. І так буде цілих 50 днів. Ми стали першими в Україні, хто відкрив сезон новорічно-різдвяних свят. Закривати зимове дійство будемо аж після Водохреща. 

 

" " " "