У Хмельницькому засвітили новорічну ялинку: канал TV7+ транслював святкову подію

Разом із ялинкою замерехтів вогниками і новорічний ярмарок

2003

Учора, 1 грудня, у Хмельницькому урочисто відкрили  та засвітили головну ялинку міста. Хмельницький, перший із українських міст, цьогоріч вбрався у святкові вогні та розпочав різдвяно-новорічну ходу. На майдані біля кінотеатру Шевченка, де вже другий рік поспіль встановлюють головну ялинку міста, зібралось стільки люду, що голці ніде було впасти.

 

Спеціально до відкриття ялинки свою святкову програму підготували діти, а далі естафету від них підхопили дорослі виконавці, знані не лише у Хмельницькому, а й далеко за межами подільської землі. Їхнє шоу “Зірки запалюють ялинку” не залишило байдужим нікого.

Читайте також: В Хмельницькому у лев’ячої пари народилися дитинчата: мама малят не показує

Привітати містян із відкриттям ялинки, вже традиційно, завітав і мер обласного центру Олександр Симчишин. Він подякував хмельничанам за те, що жваво відгукнулись на запрошення та прийшли, аби разом відзначити початок зимових свят. Цьогоріч відкриття ялинки співпало із першим днем зими. Усі надіються, що вона принесе в домівки краян лише радість, тепло, любов, світлі сподівання і мир.

«Цьогоріч захід ще кращий, ніж у минулі роки! Дякую, хмельничани, що в такій кількості прийшли на свято! Ви надихаєте! І нехай свято буде щодня! Новорічно-Різдвяна Казка розпочалася і триватиме аж до 22 січня! Раді будемо бачити кожного!», – звернувся до хмельничан Олександр Симчишин.

Усе святкове дійство, від початку до закінчення, транслював у прямому ефірі наш телеканал TV7+. Тож усі хмельничани та жителі області мали змогу відчути безпосередню причетність до свята та поринути в його радісну атмосферу.

https://www.facebook.com/tv7pluskm/videos/831904153910891/

Різдвяно-новорічний ярмарок із сувенірами, смаколиками і гарячими напоями працюватиме поряд із головною ялинкою міста до 22 січня. Стежити за його роботою та анонсами подій можна на сторінці ярмарку у Фейсбук.

" " " "