На Хмельниччині застілля двох приятелів скінчилося поножовщиною та смертю

Правоохоронці вже затримали підозрюваного та відкрили кримінальне провадження

1225

На Хмельниччині застілля двох колишніх колег закінчилося бійкою з фатальними наслідками. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився днями в селі Перемишель, що в Славутському районі. 30-річний чоловік прийшов у гості на застілля до свого колишнього 34-річного колеги. В ході чаркування між захмілілими чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Під час сутички гість наносив господарю хати численні удари руками та навіть і ножем, після чого нападник залишив будинок приятеля та пішов геть.

При цьому потерпілий не надав належної уваги отриманим травмам та просто ліг спати, не звернувшись про допомогу до лікарів. На ранок він вже не прокинувся. Його тіло без жодних ознак життя виявила його дружина. Жінка одразу ж звернулася до правоохоронців.

Дивіться також: Напад на суд: у Летичеві судові охоронці вчилися рятувати суддів

Поліцейські вже затримали зловмисника та оголосили йому про підозру у відповідності до частини 2 статті 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). У разі доведення вини підозрюваного на суді йому загрожуватиме покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

" " " "