На Озерній хтось намагається привласнити декілька соток лісу

Значну частину прилеглої до котеджних будинків території лісу на Озерній огородили парканом для подальшої забудови

2359

У Хмельницькому невідомі особи вирішили привласнити собі декілька соток території лісу, що на Озерній. Про це повідомив один з небайдужих містян, зафільмувавши новий паркан, якого ще зовсім недавно там не було. Відео опублікував Telegram-канал “Хмельницький-LIVE”.

За словами автора відео, він доволі часто буває в цьому лісі, оскільки постійно в ньому бігає. Кричущий випадок безкарності та свавілля відбувається в районі закладів для відпочинку “Три ведмеді” та “Робін Гуд”. За словами містянина, ще зовсім недавно там була вільна стежка, котрою можна було бігати, гуляти лісом. Однак деякий час тому там з’явився паркан.

До того ж у дописі до відео зазначили, що близько половини року тому всередині лісу теж з’явився паркан, який спочатку був “рахітним”, а зараз вже залитий бетоном під справжню та міцну огорожу.

Читайте також: У Хмельницькому рятувальники завадили масштабній пожежі зі значними збитками

Чоловік вважає, що так відбуватися не може та звертається до міського голови Олександра Симчишина про допомогу:

“Буквально за місяць гляньте яку величезну територію вони собі просто відгородили. Не зрозуміло, хто дозволяє подібні забудови. Я думаю, що тут ще декілька днів воно постоїть і, якщо ніхто нічого не зробить, вони забудують собі що завгодно і таким чином загарблять собі частину лісу. Це не адекватно! Прошу пана мера Симчишина звернути на це увагу”, — зауважив обурений місцевий житель.

" " " "