На Хмельниччині жорсткіше контролюватимуть дотримання карантинних норм

698

Жорсткий і для всіх. З понеділка на два найближчих тижні кілька районів та обласний центр набули статусу червоної зони. Проте на Хмельниччині, як і на Харківщині, впродовж семи днів вирішили провести експеримент. Якщо громадяни будуть дотримуватися карантинних вимог і захворюваність зменшиться – жорстких обмежень не буде. Проте до закликів посадовців дослухалися не всі.

Позачергове засідання комісії ТЕБ і НС. Окрім звичного складу до неї доєдналися підприємціта представники великих торговельних мереж. За словами голови краю, карантинних норм почали дотримуватися все менше людей. Він наводить статистику.

За словами головного поліціянта краю, за період карантинних обмежень на порушників склали понад тисячу протоколів.

На керівника одного із розважальних комплексів у Хмельницькому вже склали  близько двох десятків протоколівза порушення карантинних норм. Проте у підприємця своя думка про такі дії з боку поліції та влади.

Дмитро Габінет закликав усіх власників торговельних мереж дотримуватися встановлених правил. А поліцію та нацгвардію жорсткіше контролювати суб’єктів, які ведуть господарську діяльність.  Якщо до обмежень не дослухаються – існує ймовірність, що під закриття потраплять усі.

" " " "